Cautare

30242 de rezultate pentru "stefan cel mare moneda eurocent" (3.98 secunde)
In ceea ce priveste investitiile in valuta, specialistii din domeniu ne atentioneaza ca nu sunt cele mai indicate in aceasta perioada, pentru ca atat euro, cat si dolarul vor continua sa se deprecieze in raport cu moneda nationala, potrivit The Money Channel.
Cel mai mare falsificator de bancnote de plastic din lume, care a reusit sa produca cele mai bune falsuri din istoria Romaniei, a fost prins de politisti.
Eminescu nu a acceptat sa faca niciun fel de compromisuri, si de aceea era cel mai periculos dintre ei.
Moneda euro s-a devalorizat ieri cu mai mult de un procent fata de dolar, pana la cel mai scazut nivel din ultimele sapte luni, ca urmare a speculatiilor privind reformele care trebuie realizate in Europa in urma respingerii tratatului constitutional de catre Franta, transmite Reuters.
Dobanzile la depozitele in lei au atins in ianuarie cel mai mic nivel din istorie. Cat de avantajos mai este depozitul bancar Cu tot cu inflatia imensa din Romania, depozitul in lei ramane, in cele mai multe situatii, mai avantajos decat cel in euro.
Dupa ianuarie 2007 celelalte banci europene vor avea posibilitatea sa-si deschida in Romania agentii, cel putin pe zona de creditare. ... Un alt fenomen va fi cel de scadere a marjelor cu care lucreaza bancile, iar dobanda practicata si costurile creditelor bancare se vor reduce si ele, cu siguranta.
Premierul Calin Popescu-Tariceanu le-a cerut diplomatilor romani participanti la Reuniunea anuala a corpului diplomatic al tarii noastre sa faca tot posibilul pentru a ne putea integra la termen in UE si sa renunte definitiv la limbajul „à la Stefan Gheorghiu“.
Senatorul PNL de Mures Stefan Mihail Antonie si-a dat demisia din partid, acuzand faptul ca organizatia liberala s-a transformat intr-un SRL. ... Senatorul PNL de Mures Stefan Mihail Antonie a anuntat ieri ca si-a dat demisia din partid.
Cum arata nemachiata noua iubita a lui Stefan Banica Jr., Lavinia Fosta componenta a trupei Spicy a postat pe contul de Facebook mai multe fotografii in care apare fara machiaj. ... Nu gratie muzicii pe care o canta, ci mai noii sau mai vechii sale relatii cu Stefan Banica Jr.
Astfel, greva foamei facuta de directorul general al SC Apa Canal pentru obtinerea acestui credit s-a dovedit eficienta, inclusiv primarul Dumitru Nicolae, care a criticat protestul lui Ion Stefan, sustinind faptul ca societatea are nevoie de acesti bani pentru a functiona corespunzator.
Ion Stefan vrea liniste, dar ne-a provocat neliniste timp de o luna de zile cu greva lui si alte probleme.
Primarul municipiului Piatra Neamt, Gheorghe ßtefan, fost membru PNL, declara ca mai are doi pasi pana la inscrierea in PLD si preluarea sefiei filialei Neamt a acestuia:
De un voiaj de patru zile pe bani publici a beneficiat in 2006 si Stefan Pane, soferul care l-a condus pe vicepresedintele CJ Victor Odolbasa la Viena.
Concluzia apartine presedintelui Organizatiei Judetene a Partidului Verde, Ion Stefan, fost consilier judetean si ex-director general al societatii Apa-Canal, si a fost trasa dupa ce au fost analizate proiectele majore din cele doua zone. ... Primul exemplu folosit de Ion Stefan il reprezinta podul peste Dunare:
In acest sens presedintele Partidului Verde, Ion Stefan, a precizat ca membrii organizatiei pe care o conduce vor bate din usa in usa, daca va fi nevoie, pentru a stringe banii necesari.
Proaspata victorie a echipei Otelul Galati nu l-a lasat indiferent nici pe presedintele Organizatiei Judetene a Partidului Verde, Ion Stefan.
Prima sedinta de Consiliu Local Navodari se anunta amenintatoare la adresa fotoliului de viceprimar pe care il detine fostul liberal, actualmente PLD-ist Stefan Galbau.
Consiliul Judetean (CJ) intentioneaza sa foloseasca toate caile legale pentru a obtine functia de consilier judetean, ocupata de presedintele Partidului Ecologist Galati, Ion Stefan, dupa ce Tribunalul Galati a decis initial ca anularea mandatului sau printr-o hotarare a forului deliberativ judetean nu a fost legala.
Consiliul Judetean (CJ) intentioneaza sa foloseasca toate caile legale pentru a obtine functia de consilier judetean, ocupata de presedintele Partidului Ecologist Galati, Ion Stefan, dupa ce Tribunalul Galati a decis initial ca anularea mandatului sau printr-o hotarare a forului deliberativ judetean nu a fost legala.
google-analytics.com